cialis online viagra bestellen kamagra jelly

GIDA360 EFE – İştah Açıcılar

İştah Açıcılar

Home / İştah Açıcılar
Acili_Ezme

İştah Açıcılar

Yaşamsal döngümüzü sürdürmedeki en büyük halka beslenmedir. İştah, ise beslenmeyi tetikleyen, çok önemli bir dürtüdür. Sağlıklı insanlar gün boyunca belirli aralıklarla acıkırlar ve iştah dürtüsü devreye girer. Sağlıklı ve iştahı doğru miktarda açık olan bir kişi de  yediği yemekten keyif alır, mutlu olur.

Müşterilerinize iştahlarını açmak ve yedikleri yemekten aldıkları keyifi arttırmak için çeşitli ikramlarda bulunabilirsiniz. Hindiba, roka, karalahana, su teresi, kuzu kulağı gibi acımsı yeşilliklerin sindirim sistemi üzerinde uyarıcı etkisi vardır, bu da iştah merkezini uyararak, kişiyi yemek yemeye sevk eder. Acı pul biber, kekik, kişniş, kimyon, anason, zencefil gibi bitkiler de, gerek yaprak, gerekse toz halde yemeklerde kullanılarak, tat alma ve damak zevki üzerinde olumlu etki yaratır.

Türk mutfağında da dünya mutfağında da bu tarz ot ve baharatlar kullanılarak hazırlanmış, iştah açıcı aperatif ve mezeler bolca mevcuttur.

Örnek İştah açıcılar

  • Acılı Ezme
  • Acılı Meksika Dip Sos
  • Acuka
  • Ajvar
  • Fava
  • Çiğ Köfte
  • Sarımsaklı Ekmek
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

OKUNMUYOR MU? METNI DEGISTIR captcha txt

ARAMAK ISTEDIGINIZ KELIMEYI YAZIN VE ENTER TUSUNA BASINIZ